Tko sam ja

Meni se jednostavno predstaviti kao osobu koja ima interese na više polja. Prvenstveno sam u poslovnoj karijeri bila ljubitelj kompjutera i za to vrijeme i važila sam za velikog stručnjaka Dtp što sam dugo godina i radila. Put kroz radni vijek je bio takav da sam i putovala sa svojim poslom, pa sam tako posjetila i razne zanimljive zemlje i kulture. Uvijek sam se i svugdje osjećala dobro i zadovoljno, iako sam vrijeme provodila i van zapadnjačke kulture. Živjeti a i raditi  drugim sredinama posebno mi je bilo zadovoljstvo, jer sam tako upoznala način života i ljude u svakodnevnim aktivnostima.

U nekim težim etapama koje sam prolazila u životu, tražila sam načine rješavanja tih izazova i to na način koji će biti novog pristupa a moguće i ugodan pa me i dovesti do sretnog i kreativnijeg života. Tako sam se sretala sa raznim pravcima rješavanja i osobama koje su željele pomoći… No, iskreno, sve je izgledalo za početak bajno, ali rješenja nisu dolazila. Smatram prvenstveno zbog nedostatka znanja i nedostatka ljubavi u odnosima ljudi koji su željeli pomoći.

Ono što je bilo pravo osvježenje, odnosno ogroman korak naprijed bio je susret sa holističkim načinom gledanja na
život, sa takvim znanjima i terapijama. Ovdje prvenstveno želim naglasiti homeopatiju, pa sam se obrazovala i postala homeopat, educirana od londonskog koleđa, The London International College of Homeopathy. To je bio pravi potez za mene jer mi je otvorio nove poglede i rješenja vezano za zdravlje i općenito za životno blagostanje.

U tom periodu sam se srela s još jednim divnim načinom rješavanja problema. Naime zanimaju me jako ljudski osjećaji, pa sam se susrela i educirala sa metodom dr. Bacha i postala certificirani praktičar Bach cvjetnih esenci. Još jedna divna metoda za rješavanje emotivnih zavrzlama: strahova od poznatih i nepoznatih uzroka, osjećaja nesigurnosti, usamljenosti, obeshrabrenosti, nezainteresiranosti, pretjerana briga za druge ljude. Svaka od ovih metoda mi je izuzetno važna i draga. 

Također aktivno sudjelujem u organiziranju i provođenju edukacije, Homeopatskog edukacijskog centra, pri Hrvatskoj udruzi homeopata, kao predavač i tajnik. Godine 2021. smo završili sa edukacijom naše prve generacije polaznika i jako smo ponosni na to.

No tražeći tehnike za poboljšanje kvalitete života, susrela sam se sa radom Živorada Mihailovića Slavinskog. Primjena njegovih metoda bila mi je pravi melem na ranu. Problemi su mi postali lakše riješivi, ciljevi dostupniji, a kvaliteta života se bitno unaprijedila. Znanje sam nadograđivala tako da sam od praktičara došla i do trenera Spiritualnih tehnologija, Duboki Peat, DP4, DP2. Praktičar sam i Satori protokola Vladimira Stojakovića.

O metodi Duboki Peat

Postoje dva osnovna načina svjesnog doživljaja svijeta oko sebe: Dualni svijet i svijet Jedinosti. Naime, kad smo u svijetu dualnosti vidimo događaje kroz prizme: dobra i zla, stvaranja i razaranja, svjetlost i tama, života i smrti …... Peat metoda čovjeku donosi spas i oslobođenje, udah slobode iz smrtonosnog pritiska dualizma i dovodi osobu u balans.

Shopping Basket